WORKSHOP/CURSUS TANTRA -EROTISCHE MASSAGES

Ik geef graag mijn jarenlange ervaring door aan mensen die interesse hebben in de helende kracht van aanraking, verbinding met jezelf en van daaruit verbinding met de ander.

Wil je graag op een liefdevolle manier een tantrische massage leren geven in een aangename omgeving voorzien van alle comfort waar hygiene, veiligheid en respect voorop staat dan deel ik met liefde alle kennis die ik heb opgedaan herin met jou.

De workshop is erop gericht hoe jij je partner een tantrische massage leert geven. Beschikbaar voor koppels en singles en eventueel collega’s die interesse hebben om als tantrische masseur aan de slag te gaan.

Verloop van een workshop:

Ontvangst met een drankje en iets lekkers voor erbij

Kennismaking en uitleg

De mogelijkheid om eventueel te douchen of op te frissen voor we aanvangen

1e praktijkgedeelte met dynamische tantrische oefeningen gecombineerd met massagetechnieken

Kleine pauze met een drankje

2e praktijkgedeelte waarin je op mij het geleerde van de 1e deel praktijk mag oefenen. Ben je samen met je partner dan oefen je op elkaar en begeleid ik jullie

Einde workshop

Nadien de mogelijkheid om je op te frissen of te douchen

Afscheid met een drankje en een klein aardigheidje om thuis nog na te genieten.

Interesse gewekt lees eerst dan even dit:

De workshop staat volledig los van de sessies elders hier op de website.

Tijdens de workshop mag je kiezen als ontvanger of je gedeeltelijk gekleed wilt blijven. Naakt is zeker geen vereiste en ik wil graag dat we altijd respectvol naar elkaar zijn.

In de workshop leer ik je technieken over het hoogtepunt zowel voor dames als heren maar dat stukje mag je thuis zelf in de praktijk brengen. In de intimiteit van jullie eigen slaapkamer

TARIEVEN:

single workshop €300,00 ca 3 uur

koppels workshop €450,00 ca 3,5 uur