PRAKTISCH

Wil je een afspraak maken lees dan eerst even dit:

Ik (MAIA) werk samen met een select gezelschap die ik met veel liefde en zorg heb geïntroduceerd in mijn wereld als high class tantric companion en tantrika. Deze bijzondere dames hebben een eigen pagina op mijn website waar je alle informatie kan vinden over wat zij voor jou kunnen betekenen. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen op hun pagina’s en te genieten van de mooie foto’s die je zeker zullen verleiden tot een onvergetelijke ontmoeting en beleving.

Heb je iets meer tijd en wil je nog een beetje langer genieten van het gezelschap van de charmante dame met wie je een afspraakje hebt neem dan gerust een lekkere fles wijn of cava mee. Of laat mij weten wat je graag drinkt als je een afspraakje maakt dan staat er een fijne fles of lekker drankje koud als je arriveert.

Voor mij is het heel belangrijk dat voor iedereen ruim de tijd genomen kan worden. De afspraakjes zijn beperkt en selectief. Bij ons geen ‘lopende band werk’ of snel de een na de ander de deur uitwerken omdat de volgende al staat te wachten.

Vanzelfsprekend staat hygiëne voorop. Je mag voor de date even douchen en uiteraard erna ook. Er zijn altijd schone handdoeken en er liggen frisse lakens op het bed.

Anonieme nummers worden nooit beantwoord. Als we elkaar nog niet ontmoet hebben beantwoord ik geen berichten. Ongepaste smsberichten stel ik niet op prijs en deze worden nooit beantwoord.

Heb je een huidaandoening zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of een andere vorm van huiduitslag dan hoor ik dat graag voor je een afspraak maakt. Ik overleg even met je wat het precies is en of het mogelijk is om elkaar toch te ontmoeten. Over het algemeen geeft het geen problemen maar vermeld je het niet van tevoren dan bestaat de mogelijkheid dat de date niet door kan gaan maar deze wel volledig betaald dient te worden.

Voor de massages wordt gebruik gemaakt van huidvriendelijke geurloze olie en om misverstanden en ongemakken achteraf te voorkomen informeer ik naar je huidtype.

Heb je een afspraak gemaakt dan ontvang je een berichtje met het adres ter bevestiging. Het kan natuurlijk voorkomen dat je iets eerder bent en dat is zeker geen probleem. Laat dan iets weten en je hoort dan of je al terecht kan. Ben je verhinderd of ben je niet op tijd laat dan ook zeker iets weten.

Kom ik naar jou voor escort dan ontvang ik graag enkele gegevens vooraf om deze te verifiëren. Dit om mijn veiligheid te garanderen. Deze worden strikt vertrouwelijk en uiteraard discreet behandeld via mijn beveiligde e-mailadres: maiayacinta@protonmail.com

Graag het financiële gedeelte van onze date direct bij aanvang afhandelen aub. Een heer voorkomt dat hier om gevraagd moet worden