SAMENWERKING

WERKEN ALS HIGH CLASS TANTRIC COMPANION

Ben jij een dame of heer die dezelfde affiniteit heeft als ik met erotische massages op hoog niveau dan kom ik graag in contact met jou. Ik onderscheid ik mij van de bekende en reguliere massages die aangeboden worden dat lees je al op mijn website. Een high class tantric companion wordt je niet zomaar dit vereist wel iets meer dan een erotische massage kunnen geven.

Jouw profiel:

Als eerste ben je superlief, charmant en geduldig. Bovendien kan je naast goed masseren ook heel goed luisteren. Je bent makkelijk in de omgang en je hebt een aangeboren gave om iemand direct op het gemak te stellen. Kortom je bent een fijn persoon met een warme persoonlijkheid om een aangename tijd mee door te brengen.

Je bent zeer beschaafd, intelligent en hebt een brede algemene ontwikkeling en interesses.

Je spreekt perfect Nederlands en Engels bij voorkeur zonder duidelijk accent.

Je bent goed verzorgd en ziet er altijd tip top uit en je hebt een goede fysieke conditie. Je hebt geen grote en/of opvallende tattoos of piercings.

Je hebt hygiëne, respect en discretie hoog in het vaandel staan.

Je bent vrij van drank en drugs.

Je hebt een job of studie en dit zou je er eventueel naast gaan doen. In dames die dit fulltime willen gaan doen ben ik niet geïnteresseerd.

Je bent beschikbaar in Antwerpen of Oost-Vlaanderen (Oudenaarde) en bent in het bezit van eigen vervoer.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel dan mag je van mij aannemen dat er een uitstekende vergoeding tegenover staat.

Ben je geïnteresseerd dan ontvang ik graag een e-mail waarin jij jezelf aan mij voorstelt en je motivatie. Je mag enkele foto’s meesturen zodat ik een beeld krijg van hoe je eruitziet. Geen naaktfoto’s aub! Uit respect voor jouw privacy mag je je gezicht onherkenbaar maken als je dat fijner vind. Mailen mag naar mijn beveiligde e-mailadres : maiayacinta@protonmail.com

Enkel (serieuze) reacties via e-mail worden beantwoord.

Alle mails worden strikt vertrouwelijk behandeld.