EVELIEN

High class tantric companion Evelien

Evelien is superlief, beeldschoon en heeft een prachtig lichaam met mooie vrouwelijke rondingen. Tantramassage op hoog niveau bij deze bijzondere dame.

Zij is beschikbaar voor heren, koppels en dames.

Met haar sensuele uitstraling, klasse en discretie brengt ze u in hogere sferen. Evelien is een intelligente dame en zij geniet ervan met jou ( een echte gentleman) een fijne tijd door te brengen. Beleef een speciale girlfriend experience met net dat beetje meer…

Koppels zijn zeker ook heel welkom. Evelien is biseksueel en voor koppels een echte aanrader om een fijne tijd mee door te brengen. Ze is lief en heeft een engelengeduld om jullie wegwijs te maken in de tantra wereld als jullie nog nieuw zijn hierin.

Evelien verwelkomt dames die een tantramassage willen ervaren met een dame waar zij met aandacht voor jouw vrouwelijkheid je tot een overweldigend hoogtepunt brengt. Waar je nog dagen van zal nagenieten

Onderstaande tarieven zijn inclusief douchen voor en na de date, een tantra -erotische massage en intiem, oraal of handmatig (yoni of lingam) hoogtepunt.

Evelien heeft hygiëne, discretie en respect hoog in het vaandel staan. Bij een fijne klik en binnen haar grenzen is er veel bespreekbaar. GEEN PZC OF INTIEM ZONDER CONDOOM. GEEN UITZONDERINGEN.

Tarieven:

  • 45 min €150,00
  • 60 min €200,00
  • 90 min €300,00
  • Koppel 60 min €400,00
  • Koppel 90 min €500,00

Evelien is beschikbaar op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Ontvangst op een aangenaam appartement voorzien van alle comfort. Discreet gelegen in Temse. Parkeren kan gratis voor de deur. Vlot bereikbaar vanaf de E17 en E19. Op 5 minuten vanaf de E17 afrit Temse.

Langere dates zijn op aanvraag.

Wil je een afspraakje met Evelien maken dan kan dat via de gegevens op de contact pagina. Lees ook zeker de pagina ‘praktisch’ voor je een afspraak maakt.

__________________________________________

Link naar haar advertentie op redlights.be